Wat een man aantrekkelijk maakt

Ze zeggen dat schoonheid in het oog van de aanschouwer zit, en dat geldt voor iedereen. Wat een vrouw aantrekkelijk vindt, kan totaal anders zijn dan wat haar vriendin aantrekt, of zelfs wat ze een paar jaar geleden aantrekkelijk vond. De smaak van vrouwen verandert in de loop van de tijd, dus het is zeer waarschijnlijk dat wat een man nu aantrekkelijk maakt voor een vrouw, niet hetzelfde is als in het verleden. Dat is prima - we veranderen en evolueren! Het is ook waar dat mannen er soms alleen goed uitzien aan de buitenkant, en uiteindelijk minder aantrekkelijk van binnen zijn. Er zijn genoeg idioten die er verzorgd uitzien! Het is dus belangrijk om te beseffen dat aantrekkelijkheid niet altijd betekent hoe een man eruitziet, soms gaat het om hoe hij handelt en gedraagt tegenover vrouwen. Een sexy man is niet altijd een aantrekkelijke man!

De belangrijkste eigenschappen waar vrouwen naar op zoek zijn

Hoewel wat een man aantrekkelijk maakt zeker neerkomt op persoonlijke mening, zijn er enkele algemene dingen waar de meeste mensen het over eens zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende antwoorden om erachter te komen waar vrouwen naar op zoek zijn in een man.

Een man met een doel

Of het nu zijn carrière is, of hoe hij zich vrijwillig inzet, wanneer een man een doel en toewijding heeft, maakt hem ongelooflijk aantrekkelijk.

Een man die dingen kan repareren

De meeste vrouwen zijn graag onafhankelijk, maar wanneer een man dingen kan repareren vinden zij ongelooflijk sexy en het scheelt ook nog eens in de kosten.

Een man die om zijn familie geeft

Een man die verantwoordelijkheid neemt en voor zijn familie zorgt - of het nu gaat om bejaarde ouders, een broer of zus of ander familielid - het toont volwassenheid en liefde, en beide zijn absoluut aantrekkelijk.

De handen van een man

Waarschijnlijk omdat ze kunnen repareren, creëren en veel plezier kunnen bieden aan de vrouw.

Een man die zijn dromen achterna gaat

Doelen in het leven zijn cruciaal als iemand iets wil bereiken en een verschil wil maken. Er is niets sexyer dan een man die weet wat hij wil en dat met een vurige passie nastreeft.

Een man met klasse

Een man met klasse opent deuren, draagt een broek om de taille en vertelt een vrouw hoe goed ze eruitziet.

Een man die praat over emoties

Vrouwen willen niet echt het sterke en stille type. Wat vrouwen aantrekkelijk vinden, is een man die precies kan vertellen wat hij nodig heeft en wil, en hoe hij zich voelt.

Een man die voor haar zorgt tussen de lakens

Een vrouw vindt het erg prettig als een man zich bekommert om haar seksuele behoeften. Een echte man denkt niet alleen aan zichzelf, maar doet vooral zijn best om een vrouw zeer tevreden te maken voordat hij zich omdraait en gaat slapen.

Een man met manieren

Weten hoe je oudere mensen moet aanspreken, je goed gedragen in de buurt van schoonouders en eten zonder op een holbewoner te lijken, is altijd aantrekkelijk voor een vrouw.

Een man die zelfverzekerd is, maar niet eigenwijs

Zelfvertrouwen is zo hot, maar een man met een ego zo groot als Kanye West is dat niet. Een man die weet dat hij ergens goed in is, maar niet altijd de behoefte voelt om het van de daken te schreeuwen, dat is wat een vrouw echt wil.

Een man met goede humor

Het is bewezen dat lachen ervoor zorgt dat mensen langer en gelukkiger leven. Als een man een vrouw aan het lachen kan maken en met haar mee kan lachen, is dat een dubbele overwinning.

Een man die zijn fouten kan toegeven

We hebben het over kleine fouten als de weg kwijt raken en grotere fouten zoals het vergeten van verjaardagen. Als een man zijn wandaden kan bekennen, en erkennen dat hij in feite ook maar een mens is, dan is dat heel aantrekkelijk.

Een man met intelligentie

Een man hoeft niet hoog opgeleid te zijn, maar een man die zijn mannetje kan staan in elk onderwerp waar hij gepassioneerd over is, is zo aantrekkelijk.

Een man die niet bang is voor verplichtingen

Vrouwen zijn het zat om te horen dat mannen bang zijn om zich te binden. Dat is onzin. Een man die niet bang is om te zeggen "ja, ik zal de jouwe zijn, en ik beloof de jouwe te blijven" vinden vrouwen het meest aantrekkelijk.

Een man met verrassingen

Dit is niet alleen verrassingsfeestjes houden of thuiskomen met bloemen. Dit is in staat zijn om verbazingwekkende manoeuvres uit te voeren die vrouwen het gevoel geven dat ze tot alles in staat zijn.

Een man die kan koken

Een vrouw voeden kan haar hart veroveren. Als je een vrouw een heerlijke maaltijd kunt bezorgen, zal ze je ongetwijfeld onweerstaanbaar vinden.

Een man die een goede vader is

Ouder zijn kost veel tijd en energie, en als een man bereid is luiers te verschonen, slapeloze nachten doorstaat en zich verkleedt, is dat absoluut aantrekkelijk voor een vrouw die kinderen wil.

Een man die kan motiveren

Het is vaak moeilijk om gemotiveerd te blijven op momenten dat je je down voelt door gebeurtenissen in het leven. Wanneer een man je kan motiveren om door te gaan met het najagen van je dromen, is dat zeker een pluspunt.

Een man die niet bang is om te groeien

Een persoon moet niet stoppen met proberen zichzelf en de wereld waarin hij leeft te verbeteren. Het leven is een continu leerproces en een man die blijft groeien, is aantrekkelijker dan een man die stil blijft staan in zijn leven.

Een man die ook een nerd kan zijn

Het onthouden van een hele serie zoals Star Wars, of geobsedeerd zijn door videogames is prima, zolang een man er dan ook echt goed in is. En het moet natuurlijk niet ten koste gaan van zijn tijd en energie.

Een man die kan knuffelen

Omarmd worden door een beschermende, liefdevolle, levensechte teddybeer is een van de meest geruststellende dingen ter wereld. Als een man dat kan bieden, is hij meteen aantrekkelijk voor een vrouw.

Een man die het vuilnis buiten zet

De kleine dingen lijken klein, maar tellen echt. Als een man kan helpen met kleine taken zoals afwassen en de verantwoordelijkheden van het leven kan delen, zijn ze aantrekkelijker dan welk supermodel dan ook.

Een hygiënische man

Uiterlijk doet er wel toe, maar waarschijnlijk niet in de mate die je denkt. Mannen hoeven niet de nieuwste merken te dragen of een duur horloge te hebben om aantrekkelijk te lijken. Vrouwen zijn vooral op zoek naar mannen die verzorgd en hygiënisch zijn. Niemand wil daten met iemand die stinkt.

Een man met of zonder baard?

Baard of geen baard? Veel mannen vragen zich af of het hebben van een baard hun omgang met vrouwen beïnvloedt. Het hebben van een baard of geen baard is grotendeels gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Dus gezichtshaar kan een man aantrekkelijk maken, maar het kan ook een afknapper zijn.

Een man die luistert

Er word vaak gezegd dat mannen niet goed kunnen luisteren. Maar als je je afvraagt wat een man aantrekkelijk maakt, dan is dit juist een eigenschap waar vrouwen naar op zoek zijn in een partner. Ze willen een man die actief luistert en input geeft als dat nodig is. Een aantrekkelijke man is iemand met wie ze kunnen praten; ze willen niet het gevoel hebben dat ze tegen een muur praten.

Een man die haar beschermt

Vrouwen willen zich veilig voelen en dit is iets om te bewijzen aan een potentiële partner. Betekent dit dat een man eruit moet zien als de hulk? Nee. Dit gaat niet over spiermassa. Het gaat erom dat je haar het gevoel geeft dat je haar kunt beschermen. Dat is pas aantrekkelijk!

Een man die gewoon zichzelf kan zijn

Herken jij jezelf niet in een van bovenstaande punten? Dat is natuurlijk geen probleem, want hetgeen dat vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan een man is dat hij gewoon lekker zichzelf is!

https://sexuelegezondheidman.nl/wp-content/uploads/2022/01/wat-maakt-een-man-aantrekkelijk.jpg