Sekstips voor mannen

Wil je je seksleven verbeteren? Deze eenvoudige ideeën en technieken kunnen zowel jou als je geliefde helpen om jullie seksleven naar een hoger niveau te brengen. Laten we eerlijk zijn: hoe bekwaam je ook denkt te zijn, zo nu en dan zou je een kleine boost kunnen gebruiken om je seksleven te verbeteren en je partner tevreden te stellen. Probeer deze eenvoudige, haalbare sekstips vanavond nog met je geliefde.

Praat over seks

Naarmate de tijd verstrijkt in een relatie, is het gemakkelijk om in een sleur te raken en gewoon te doen wat jullie altijd doen, in plaats van uit te drukken wat je echt wilt en nodig hebt tijdens de seks. Vraag elkaar wat je lekker vind en communiceer zoals jullie dat vroeger deden.

Eet gezond

Dit klinkt niet als een sekstip, maar goed voor je lichaam zorgen door middel van gezonde voeding helpt het hele lichaam, inclusief je libido. Eet gezond voedsel om cholesterol te verlagen en je cardiovasculaire systeem een handje te helpen. Dit zal ervoor zorgen dat de bloedsomloop optimaal presteert, wat ook een positief effect heeft op de geslachtsorganen. Mannen ontwikkelen van nature een grotere behoefte aan bepaalde vitamines en mineralen, en de behoefte neemt alleen maar toe met de activiteit en de leeftijd. De vitamines en mineralen van Vitality ondersteunen het testosteron- en energieniveau, stimuleren de doorbloeding en dragen bij aan een gezond uiterlijk. Ze helpen ook bij het induceren en verbeteren van erecties en beschermen cellen, spierweefsel en mannelijke geslachtsorganen. Alle belangrijke vitamines en mineralen voor actieve mannen zijn aanwezig in de supplementen van Vitality.

Huishoudelijke taken

Wil je je vrouw in de stemming brengen voor betere seks? Help haar dan met het huishouden. Het beste voorspel gebeurt buiten de slaapkamer. Door te helpen met klusjes en boodschappen, geef je haar het gevoel dat je haar waardeert, en dat kan nog wel eens beloont worden tussen de lakens!

Blijf in beweging

Er zijn maar weinig dingen die je klaarstomen om vrouwen tevreden te stellen als genoeg lichaamsbeweging. Zelfs slechts 15 minuten lichaamsbeweging per dag zal het gevoel van eigenwaarde, het zelfbeeld en het libido verbeteren. Bewegen maakt de fysieke aspecten van seks leuker. Bovendien bevordert sporten de cardiovasculaire gezondheid, wat nodig is voor een normale erectiele functie. In de categorie sport vind je verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen om meer te bewegen.

Pas op met overbelasting

Te veel lichaamsbeweging kan het tegenovergestelde effect hebben. Overtraining resulteert in vermoeidheid en weinig energie. Dit kan vervolgens de slaappatronen verstoren en de stemming negatief beïnvloeden. Al deze bijkomstigheden zijn dan ook niet bevorderlijk voor de romantiek.

Samen sporten

Sterker nog, ga samen sporten. Als bewegen goed is, dan is sporten met je geliefde een nog betere sekstip. Samen sporten zorgt ervoor dat zowel het libido als de endorfine omhoog gaan. En omdat jullie allebei toch al zweten, kun je net zo goed de volgende stap nemen. Gezamenlijk rekken en strekken is ook een goed idee om verschillende standjes aan te oefenen.

Stel het eens uit

Onthouding als sekstip? Geloof het of niet, het is een trefzekere manier om seks te verbeteren en de volgende ontmoeting met je geliefde nog spannender te maken. Stel de seksuele handelingen uit voor een paar dagen, een weekend of een week. De behoefte wordt steeds groter en de volgende uitvoering zal met meer passie zijn.

Plan de momentjes samen

Het klinkt misschien niet zo romantisch, maar plannen is een geweldige manier om je seksleven te verbeteren en vrouwen tevreden te stellen. Tijd reserveren of gelegenheden voor seks regelen is erg belangrijk, vooral voor drukke koppels of mensen met kinderen. Laat de frequentie van seks niet afnemen vanwege vermoeidheid of het onvermogen om het 'juiste moment' te vinden.

Gebruik technologie

Wil je haar in de stemming brengen voor een avondje goede seks terwijl jij vastzit op kantoor? Gebruik je mobiele telefoon of e-mail en stuur haar sexy berichten zodat ze weet waar ze aan toe is. Maar pas op met dickpicks, er zijn maar weinig vrouwen die opgewonden raken van een foto van het mannelijk geslachtsdeel!

Complimentjes geven

Wil je een waterdichte manier om haar op te winden en betere seks te garanderen? Zoek een bepaald uiterlijk kenmerk en vertel haar dat ze de mooiste is op dit gebied. Complimentjes zijn gratis en doeltreffend.

Focus op ontspanning

Mannen worden graag opgewonden voor betere seks, maar vrouwen komen eerder in de stemming door te ontspannen. Was haar haar onder de douche of masseer de hoofdhuid om haar te ontspannen. Een vrouw moet eerst ontspannen voordat ze klaar is om te ontvangen. In de categorie ontspanning vind je verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen te ontspannen.

Voorspel

Ongeacht hoe je opgewonden raakt voor seks, sla het voorspel nooit over, hoe lang je ook samen bent. Voorspel draagt enorm bij aan sterkere orgasmes en verbeterde seks. Het optuigen van je autonome zenuwstelsel zal de gevoeligheid, opwinding en kracht van een orgasme vergroten. Je geduld en oplettendheid zullen vruchten afwerpen.

Denk als een vrouw

Om te denken als een vrouw in bed, hoef je dat niet te zijn. Geef aandacht aan enkele van haar meest gevoelige plekjes, zoals haar nek, haar voeten, de binnenkant van haar dijen. Plaag haar een beetje en zorg dat ze meer wilt. Je zult verrast zijn wat een opbouw zal brengen!

Laat haar de leiding nemen

Mannen nemen zo vaak de leiding in bed. Soms is de sleutel tot betere seks haar de baas te laten zijn. Wees niet bang om je partner de leiding te laten nemen. Sta je partner toe om af en toe seksueel genot te initiëren en de toppositie in te nemen.

Sluit glijmiddel niet uit

Het is geen schande om glijmiddel te gebruiken om vrouwen tevreden te stellen. Veel mannen denken dat wanneer vrouwen niet nat worden, ze er ook niet in geïnteresseerd zijn, maar dat is onjuist. Stress zijn, bepaalde tijden van de maand of vermoeidheid kunnen vrouwen het moeilijk maken om fysiek opgewonden te raken, zelfs als ze er mentaal helemaal klaar voor zijn. Glijmiddel in het nachtkastje is je nieuwe beste vriend. Glijmiddelen kunnen het genot tijdens de seks verhogen. Glijmiddelen kunnen de penetratie gladder laten verlopen zodat het genot verhoogt wordt en geen ongemakken ontstaan tijdens de seks. In de categorie glijmiddelen vind je verschillende soorten glijmiddelen.

Zorg voor variatie

Routine gaat vervelen en het toevoegen van een beetje variatie is de sleutel tot betere seks. Maak het wat spannender door variaties op je gebruikelijke seksuele gewoonten te plannen en te bespreken. Lingerie, seksspeeltjes, nieuwe standjes en andere creatieve toevoegingen kunnen de intimiteit en het orgasme versterken. In de categorie seksspeeltjes vind je verschillende soorten speeltjes en andere hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan een spannender seksleven.

De locatie wijzigen

Een andere manier om variatie toe te voegen en het seksleven te verbeteren is om iets compleet nieuws te proberen. Doe het op verschillende plaatsen om een andere energie te ervaren. Ga bijvoorbeeld naar buiten om de spanning op te zoeken of te genieten van het vrije gevoel.

Bedrijf de liefde

Voelt het de laatste tijd alsof het gewoon seks is? Probeer dan eens de liefde te bedrijven. Seks heb je met iedereen, maar de liefde bedrijven doe je alleen met die ene speciale persoon in je leven.

Aanraking zonder seks

Zelfs als je geen seks hebt, kun je je seksleven verbeteren door aanraking op een intieme, maar niet seksuele manier te gebruiken. Aanraken is belangrijk, maar betekent niet altijd seks. Het is belangrijk om intiem te zijn met je partner door haar dagelijks met liefde en genegenheid aan te raken. Geef haar bijvoorbeeld dagelijks een kus.

Wees voorzichtig

Zorg goed voor je penis. Penisletsel wordt meestal opgelopen wanneer je partner bovenop zit of wanneer de penis knikt door gemiste penetratie. Als het uit de hand loopt, vraag je partner dan om het rustiger aan te doen. Als je een penisbreuk vermoedt vanwege een waargenomen 'knak' gevolgd door blauwe plekken, raadpleeg dan onmiddellijk een uroloog.

Lucifers Fire

Lucifers Fire introduceert de eerste vijf producten die de volgende seksuele revolutie zullen starten. Vanaf nu zijn de rollen omgedraaid. Lucifers Fire geeft vrouwen seksuele vrijheid en seksuele onafhankelijkheid. Sexual Arousal Capsules en Libido Lust Capsules zorgen voor seksuele opwinding en zullen het aantal vrouwen met seksverslaving doen toenemen. Libido Cocktail Mix is voor koppels die hun romantische date wat spannender willen maken. Pussy Tightening Gel zal je laten merken wat een strakke vagina is. Goed voor het zelfvertrouwen en een comfortabel seksleven. De Libido Jelly Sticks hebben een frisse citroensmaak en is dan ook een smakelijke traktatie voor vrouwen die hun libido willen verhogen.

http://sexuelegezondheidman.nl/wp-content/uploads/2022/04/sekstips-voor-mannen.jpg