Online vrouwen versieren

Als je leert hoe je een vrouw op de juiste manier via de chat kunt versieren, zal ze het niet alleen leuk vinden om terug te chatten, maar zal ze langzaamaan ook verslaafd aan je raken! Een berichtje ontvangen van iemand die je leuk vindt geeft een geweldig gevoel, en als je weet dat ze verliefd op je is, dan is het sturen van flirterige berichtjes een geweldige manier om haar te laten weten dat jij er ook zo over denkt. Net als flirten in het echte leven, kunnen ook online versierpogingen interesse voor iemand wekken. Het houdt haar verslaafd aan het chatten, zelfs als je haar de hele tijd berichtjes stuurt zonder echte inhoud. Wanneer je als man leert hoe je een vrouw in het echte leven kunt plagen, en zelfs via de chat, zal ze terug flirten met je en het houdt je gesprekken tegelijkertijd speels en luchtig. Je moet onthouden dat humor altijd een van de belangrijkste dingen is waar vrouwen naar op zoek zijn in een man, dus als je grappige plagende berichten kunt maken, zul je haar zeker winnen. Natuurlijk kan het chatten met een vrouw nog steeds zenuwslopend zijn, en hoewel je misschien grapjes met haar wilt maken en met haar wilt flirten, zijn er grenzen als het gaat om flirten. Als je te ver gaat of de stemming verkeerd inschat, kan het spel voorbij zijn voordat het zelfs echt is begonnen!

Meisjes plagen, kusjes vragen

Als je haar plaagt, laat je haar je leuke en speelse kant zien. We hebben de neiging om een beetje serieus te worden met relaties, altijd bang om de verkeerde dingen te zeggen en te doen. Maar hoewel deze angst terecht is, kan het de relatie veel te snel saai maken. Als je wilt dat ze je meer wil, is het tijd om je speelse kant naar voren te brengen en haar te gaan plagen. Onthoud dat haar plagen niet altijd alleen maar gaat over flirten met haar of verleidelijk zijn. Het kan ook verwijzen naar haar plagen met haar vreemde eigenaardigheden of met haar nieuwste Netflix-obsessie voor de week. Je moet haar ook beter leren kennen, voordat je haar gaat plagen. Anders zou je haar kunnen beledigen, zelfs via de chat. Een vrouw plagen is eigenlijk de manier om haar je leuke en humoristische kant te laten zien, en dat je niet zo stijf bent als ze denkt dat je bent.

Als je niet weet waar je moet beginnen, wees dan niet bang! Hier zijn enkele geweldige ideeën om een vrouw uit te dagen via de chat en ervoor te zorgen dat je precies het antwoord krijgt waarop je hoopte.

1. Speels zijn

De draak steken met de vrouw dat je leuk vindt, moet speels en luchtig zijn. Als je het goed doet, zal het haar vertellen dat je een goed gevoel voor humor hebt en haar scherp kunt houden. Geen enkele vrouw wil een man die vanaf het begin over hen heen kruipt. Als je wilt leren hoe je een vrouw uitdaagt, moet je speels zijn en leren plagen. Dus wees niet te serieus als je haar een berichtje stuurt en laat haar je leuke kant zien! Als je haar zachtjes plaagt, weet ze dat ze wat harder voor je moet werken en dat je niet een van die jongens bent die veel te intens en cheesy is. Als ze goed reageert, laat het je ook zien dat ze een leuke meid is die tegen een grapje kan en kan genieten van een beetje speels geklets. Het betekent ook dat ze zelfverzekerd is, niet onzeker, en ook gevoel voor humor heeft – perfect!

2. Spreek haar aan

Haar aanspreken over die rare kleine dingen die ze doet of gewoontes die ze heeft, is een goede manier om te beginnen. Plaag haar bijvoorbeeld met het feit dat ze altijd te laat is. Kies kleine dingen waarvan je weet dat ze ze zelf ook grappig vindt. Plagen gaat over het wijzen op grappige details die niemand al te serieus neemt, dus begin met iets lichts, maar zorg ervoor dat je haar daarbij niet kwetst!

3. Wees voorzichtig

Als je leert hoe je een vrouw uit kunt dagen met tekst, zorg er dan voor dat je uit de buurt blijft van alles wat een gevoelig onderwerp is. Als je weet dat ze een beetje onzeker is over haar gewicht, kun je haar het beste niet gaan plagen met dat schattige kleine wiebelende kontje van haar! Tenzij je wilt dat ze je gaat negeren of boos op je wordt, kun je haar het beste niet plagen met gevoelige onderwerpen. Dus confronteer haar niet met haar lichaam of andere onzekerheden.

4. Bouw het rustig op

Begin altijd langzaam en probeer eerst iets eenvoudigs. Steek zachtjes de draak met haar of maak een grapje ten koste van haar en kijk hoe ze reageert. Komt ze ook terug met een speelse plagende tekst, dan weet je dat je goed bent om door te gaan. Als ze het negeert of een beetje beledigd klinkt, is het het beste om het niet te pushen en misschien een andere manier te proberen. Plaag haar niet meteen intens, vooral niet voordat je haar goed hebt leren kennen. Je moet langzaam beginnen en het vanaf daar opbouwen. Als ze je terug plaagt, is dat jouw teken om door te gaan.

5. Zorg dat jij het ook aankan

Een deel van weten hoe je een vrouw uit kan dagen met tekst, houdt ook in dat je jezelf voor de gek houdt. Ze zal willen weten dat jij ook tegen een grapje kunt, dus wees altijd bereid om jezelf voor de gek te houden en accepteer het als ze jou ook plaagt. Door jezelf voor de gek te houden, zal ze niet alleen die grappige, ietwat sullige kant van je zien die ze super schattig zal vinden, het zal haar ook in staat stellen haar op haar hoede te houden en zich meer op haar gemak te voelen bij jou. Als je dat doet, kun je allebei dichter bij elkaar komen, elkaar meer vertrouwen, meer plezier hebben en elkaar nog leuker vinden dan voorheen! Onthoud dat plagen beide kanten op gaat!

6. Maak er een spel van

Je kunt elkaar beter leren kennen door een vraag-en-antwoordspel te spelen. Je kan elk tien vragen afspreken en vervolgens elkaars antwoorden raden. Dit is de perfecte gelegenheid om haar te laten lachen. Als je niet wilt dat ze zich verveelt tijdens het chatten, is het essentieel om grappige vragen in je voordeel te gebruiken. Ze houden niet alleen je gesprek boeiend, maar het ontwikkelt ook je verbinding verder! Wees dus creatief en speel een spelletje met haar terwijl je toch bezig bent.

7. Te enthousiast?

Als ze je een paar keer achter elkaar berichtjes stuurt of heel snel op al je berichten reageert, kun je haar daar ook mee plagen. Erkennen dat ze dat doet, zal haar een beetje in verlegenheid brengen en haar waarschuwen voor het feit dat je haar door hebt - je weet dat ze je leuk vindt en plaagt haar juist met dat feit. Maar als je het op een manier doet waardoor ze weet dat jij haar ook leuk vindt, dan zal ze je des te charmanter vinden. Je wilt haar plagen en haar hints geven dat jij hetzelfde voelt door tegelijkertijd te flirten en haar te complimenteren.

8. Wees flirterig

Haar plagen dat ze je leuk vindt, is een geweldige manier om het flirten te laten beginnen. Als je bijvoorbeeld net een leuke date met haar hebt gehad, kun je haar een plagend sms'je sturen net nadat je afscheid hebt genomen door te zeggen 'stop met aan mij te denken'. Of je kunt grapjes maken over de date zelf. Relaties en dates in het algemeen hoeven niet altijd zo serieus te zijn. Als je haar plaagt, wil ze je meer; vertrouw ons hierin. Je tekst leuk en luchtig houden is absoluut de beste keuze, en het zal het voor haar gemakkelijker maken om met een even speels antwoord te komen.

9. Wees schattig

Haar plagen is een geweldige manier om haar complimenten te geven zonder te cheesy te zijn. Je kunt haar laten weten dat je haar leuk vindt, maar zonder haar het gevoel te geven dat je te intens of zo complimenteus bent dat het klinkt alsof je gewoon een charmeur bent die dat tegen alle vrouwen zegt. Dit is zo'n effectieve manier als je wilt leren hoe je een vrouw kunt plagen via de chat. Je bent lief en speels tegelijk! Wat is een betere combinatie dan dat? Dit zal haar laten zien dat je haar leuk vindt zonder al te enthousiast over te komen.

10. Verzin een koosnaampje

Geef haar een koosnaampje! Ze zal het helemaal geweldig vinden als je haar een unieke bijnaam geeft, bij voorkeur iets waarmee je haar al plaagt. Ze zal het waarderen en leuk vinden dat het van jou komt, zorg er wel voor dat je haar met deze bijnaam niet beledigd of op haar onzekerheid inspeelt.

11. Hou haar voor de gek

Haar voor de gek houden is de beste manier om haar speels te plagen zonder te ver te gaan. Het is speels genoeg om een band op te bouwen zonder haar te beledigen. Zorg er wel voor dat je het niet te vaak doet, anders vindt ze het misschien niet zo leuk meer, zorg ervoor dat ze weet dat je maar een grapje maakt!

12. Gebruik haar gevoel voor humor tegen haar

Als je gevoel voor humor hebt, kun je haar gemakkelijker versieren, vooral als je ook haar gevoel voor humor gebruikt. Als haar gevoel voor humor bijvoorbeeld sarcasme is, kun je er altijd voor kiezen om het tegen haar te gebruiken. Maak een sarcastische opmerking en kijk hoe ze reageert!

13. Zorg voor afwisseling

Zorg ervoor dat je af en toe varieert als je wilt weten hoe je haar uitdaagt via de chat. Gebruik haar gevoel van humor tegen haar, maar blijf niet bij één manier om haar uit te dagen. Je moet een beetje afwisseling creëren, want zo kun je haar interesse wekken door haar simpelweg te plagen. Je kunt soms sarcastisch zijn, je kunt memes delen, of je kunt een gekke selfie delen waarop je iets grappigs doet. Wissel het af, ze zal nooit weten wat ze van jou kunt verwachten, en dat zal ze alleen maar leuk vinden.

14. Maak haar belachelijk in plaats van jezelf

Er is absoluut niets aantrekkelijks aan wanneer iemand zichzelf de hele tijd belachelijk maakt. Dit soort zelfspot zal haar verder van je af duwen in plaats van naar je toe. Je kunt jezelf af en toe naar beneden halen. Maar concentreer je in plaats daarvan op haar, want dat is de enige manier om een vrouw uit te dagen. Zelfspot is niet plagen, het is vragen om medelijden!

15. Weet wanneer je moet stoppen

Dus wat als je niet het antwoord krijgt waarop je hoopte? Dit is iets dat je moet onthouden als je leert hoe je haar uitdaagt via de chat. Natuurlijk zullen er momenten zijn waarop je plagende berichtjes niet helemaal werken zoals je had gehoopt, en je krijgt uiteindelijk een kort antwoord of geen antwoord terug. Het is balen, maar het overkomt de besten van ons. Als je denkt dat ze beledigd of gekwetst was, is er altijd een moment om terug te komen en ervoor te zorgen dat ze weet dat je haar echt leuk vindt. Je kunt gewoon gaan voor een oprechte verontschuldiging of haar voorzichtig weer een beetje uitdagen om de glimlach terug op haar gezicht te krijgen.

Dus, hoe kun je online vrouwen versieren?

Je kunt haar interesse en verlangen naar jou nog verder aanwakkeren als je weet hoe je haar op de juiste manier uitdaagt. Of je nu net bent begonnen of al aan het daten bent, dit zal het online contact volledig veranderen. Je wilt haar natuurlijk niet vervelen met je berichtjes, en overdreven veel complimentjes kunnen na een tijdje vermoeiend worden. Dus nu is het een goed moment om haar te plagen en een beetje humor en speelsheid in je berichtjes op te nemen. Weten hoe je een vrouw uitdaagt via de chat kan de perfecte manier zijn om te beginnen met flirten en ervoor te zorgen dat ze je nog leuker gaat vinden.

http://sexuelegezondheidvrouw.nl/wp-content/uploads/2021/11/online-dating-vrouwen.jpg