Erectiepillen en erectieproblemen

Met een mooie, stevige erectie is het mogelijk om volop te genieten van seks. Helaas lukt het niet iedereen om dat steeds voor elkaar te krijgen. Gelukkig kun je met je partner ook op andere manieren intiem zijn, zodat dit niet direct een probleem is. Ook met een minder stijve penis kun je genieten van deze intimiteit. Maar toch voelen de meeste mannen zich er niet prettig bij als hun paradepaardje niet meer zo gemakkelijk steigert.

Hoewel de meeste vrouwen een lenige tong of een paar krachtige vingers ook wel kunnen waarderen, gaat er niks boven de penis van hun man. Betekent dit dan dat hun man minder mannelijk is als een erectie niet lukt? Nee absoluut niet! Gelukkig zijn de meeste vrouwen ruimdenkende mensen, die graag meedenken over een oplossing. Durf dus het gesprek met jouw partner aan te gaan, om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Het zal jullie verstandhouding en relatie enkel goed doen. Hieronder vind je informatie die daarbij nuttig kan zijn.

Hoe ontstaat een erectie?

Voor een goede erectie is er allereerst opwinding nodig. De man moet dus in de stemming raken. Het hormoon testosteron speelt een grote rol bij het in de stemming raken, maar enkel met testosteron kom je er niet. Het helpt om de zintuigen te prikkelen. Bij de een gebeurt dit gemakkelijker dan bij de ander en ieder heeft zijn eigen voorkeuren. Mooie lingerie, romantische verlichting, een lekker geurtje, een muziekje, een massage, het kan allemaal helpen. Door deze zintuiglijke stimulatie gaan er signalen naar de hersenen. Deze sturen op hun beurt de spieren van de zwellichamen aan. De slagaders die de zwellichamen van bloed voorzien, ontspannen zich. De zwellichamen zijn een soort sponsjes die zich vullen met bloed. De afvoerende bloedvaten worden dichtgedrukt waardoor de penis stijf blijft.

Bij een erectie trekt de penis meestal een beetje krom. Dit is geheel normaal. Het kan zelfs voor een extra stimulerend gevoel zorgen bij de vrouw. Probeer dus vooral uit, in welk standje je haar G-spot het best kunt raken. Ze zal je dankbaar zijn.

Een erectieprobleem

Bij sommige mannen stroomt er niet genoeg bloed naar de penis om de gehele penis stijf te maken. Het deel van de eikel wordt dan niet goed stijf. Dit heet een gedeeltelijke erectie. Ook kan het zijn dat het bloed vanuit de zwellichamen weer wegstroomt omdat de afvoerende bloedvaten niet goed dichtgedrukt worden. Meestal is de reden hiervan dat de werking van de bloedvaten afneemt, door bijvoorbeeld de leeftijd van de man.

Gezondheidsproblemen die leiden tot erectieproblemen

Erectieproblemen komen voor op alle leeftijden. Er kan sprake zijn van een gezondheidsprobleem. Het is helemaal niet raar om door de huisarts te laten onderzoeken waarom jouw penis niet goed stijf wordt. Je zult niet de eerste zijn en zeker ook niet de laatste, die met een erectiestoornis bij de dokter aanklopt. Ze hebben beroepsgeheim. Schaam je dus niet en laat je gezondheid controleren op onderliggende aandoeningen.

Erectieproblemen kunnen ontstaan door stress. Maar door dit probleem word je misschien onzeker en dat geeft ook weer stress. Zo kom je in een negatieve spiraal terecht. Als stress de oorzaak is, is het een goed idee om aan je zelfverzekerdheid te werken. Nogmaals, schakel je partner in om je daarmee te helpen. Erectieproblemen kunnen ook een fysieke oorzaak hebben. Het kan een voorbode zijn van hart- en vaatziekten. Ook diabetes of een verhoogde bloeddruk kunnen zorgen voor problemen op dit vlak. Daarnaast kan het krijgen van een stijve penis moeilijk zijn bij neurologische problemen zoals een dwarslaesie, MS of parkinson. Om een fysieke oorzaak te ontdekken zul je toch echt een dokter moeten raadplegen.

Relatieproblemen

Ook vrouwen hebben graag een bevredigend seksleven. Vrouwen kampen ook met problemen zo nu en dan. Denk maar aan buikpijn en menstruaties. De meeste vrouwen communiceren daar open over met hun partner. Voor mannen ligt dat helaas wat moeilijker. Als de man niet over zijn erectie stoornis wilt praten, kan dat voor een vrouw heel moeilijk zijn. Ze snapt dit niet omdat vrouwen anders functioneren. Op die manier gaat het probleem tussen de partners in staan. Het is jammer om een goede relatie verpesten door een gebrek aan communicatie. Hoe moeilijk het ook is, praat met elkaar! Lukt het niet om het er met z’n tweeën over te hebben, dan kan een seksuoloog misschien zorgen dat een gesprek wel mogelijk is. Het is tevens veel leuker om samen te gaan experimenteren met mogelijke oplossingen, zoals bijvoorbeeld spannende lingerie, seksspeeltjes of erectiepillen. Zie het probleem als een uitdaging voor jullie samen. Het zal jullie relatie versterken.

De juiste erectiepil

Er zijn diverse erectiepillen op de markt waarvan Viagra waarschijnlijk de bekendste is. Dit beroemde blauwe pilletje bevat helaas chemische middelen die voor de nodige bijwerkingen kunnen zorgen, denk hierbij vooral aan hoofdpijn. Geen enkele man heeft zin in hoofdpijn na de seks. De beste erectiepil bestaat daarom uit 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zullen de penis zodanig stimuleren, dat er weer een natuurlijke erectie ontstaat. De vier volledig natuurlijke ingrediënten hebben geen negatieve bijwerkingen.

En nu is het tijd voor actie!

Je kunt eindeloos blijven lezen over jouw probleem, maar dat lost niks op. Het is tijd om jullie seksleven een boost te geven. Plan een spannende avond met jouw partner en laat je eens helemaal gaan. Zorg dat je in de stemming raakt van prikkels die jou opwinden. Spreek af dat jullie, ook met een minder slappe penis gewoon van elkaar gaan genieten. Begin bijvoorbeeld met een uitgebreide massage in een mooi verlichte en lekker ruikende omgeving en kijk waar jullie eindigen. Hiervoor hoef je niet te twijfelen, gewoon doen!

De volgende stap is het bestellen van erectiepillen. Met natuurlijke erectiepillen doe je niks verkeerd. Ze hebben geen bijwerkingen, het is enkel een supplement. Bestel ze, en probeer ze uit tijdens de volgende intieme avond. Hopelijk geeft het jouw zelfvertrouwen en jullie seksleven het noodzakelijke zetje.

http://sexuelegezondheidman.nl/wp-content/uploads/2022/10/erectiepillen-en-erectieproblemen.jpg